Dolços catalans i
especialitats franco-canadenques
PÀ DE PESSIC
Clàssic
White Velvet
Xocolata
Amb fruita (segons temporada)
Amb fruits secs
Vegà (clàssic o xocolata)
Iogurt i llimona
Taronja i romaní
FARCIMENTS
Melmelada
Crema pastissera
Trufa (xocolata negra, blanca, llet)
Crema de xocolata i avellanes
Fruita (segons temporada)
Crema de mantega (clàssica o sabor)
Crema de formatge (clàssica o sabor)
CUPCAKES
Base clàssica o de xocolata (amb opció vegana)
Crema de mantega natural: clàssica, taronja, poma, cafè, avellana, galeta
maria, cookies & chocolate, xocolata, cacahuet, maduixa...
Crema de mantega amb aromes: gerd, llaminadura, cola.
Farciment: llet merengada, crema de xocolata i avellanes, melmelada.
Crema de formatge: clàssica, cookies & cream.
Rêve de Sésame: vainilla i sèsam
Céret Choco-Délice: xocolata
blanca i cireres
Churros à la Catalane : xocolata amb
xurros
Tarte aux Fraises: crema pastissera
i maduixa
DOLÇOS I POSTRES
Galetes de vainilla o xocolata
Cannelés
Pain au chocolat
Éclairs (clàssics o esbojarrats)
Crema catalana
Carquinyolis
Rosquilles catalanes
Menjar blanc (amb opció vegana)
Madeleines (clàssic, xocolata, llimona)
Pouding du chômeur
Gâteau au sirop d’érable
Macarons
Mousse de llimona (amb opció vegana)
No hay comentarios:
Publicar un comentario