Carta

Dolços catalans i especialitats franco-canadenques


PÀ DE PESSIC

Clàssic
White Velvet
Xocolata
Amb fruita (segons temporada)
Amb fruits secs
Vegà (clàssic o xocolata)
Iogurt i llimona 
Taronja i romaní


FARCIMENTS

Melmelada
Crema pastissera
Trufa (xocolata negra, blanca, llet)
Crema de xocolata i avellanes
Fruita (segons temporada)
Crema de mantega (clàssica o sabor)
Crema de formatge (clàssica o sabor)


CUPCAKES

Base clàssica o de xocolata (amb opció vegana)
Crema de mantega natural: clàssica, taronja, poma, cafè, avellana, galeta maria, cookies & chocolate, xocolata, cacahuet, maduixa...
Crema de mantega amb aromes: gerd, llaminadura, cola.
Farciment: llet merengada, crema de xocolata i avellanes, melmelada.
Crema de formatge: clàssica, cookies & cream.

La Petite Myrtille: vainilla i nabius
Rêve de Sésame: vainilla i sèsam
La Violette de Toulouse: vainilla i violeta
Céret Choco-Délice: xocolata blanca i cireres
Churros à la Catalane: xocolata amb xurros
Tarte aux Fraises: crema pastissera i maduixa


DOLÇOS I POSTRES

Galetes de vainilla o xocolata
Cannelés
Pain au chocolat
Éclairs (clàssics o esbojarrats)
Crema catalana
Carquinyolis
Rosquilles catalanes
Menjar blanc (amb opció vegana)
Madeleines (clàssic, xocolata, llimona)
Pouding du chômeur
Gâteau au sirop d’érable
Macarons
Mousse de llimona (amb opció vegana)

No hay comentarios:

Publicar un comentario